• دوشنبه ۲۹ خرداد ماه، ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۲
  • دسته بندی : اقتصادی
  • کد خبر : 963-8091-5
  • منبع خبر : گفتگو
  • چاپ

مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی استان همدان اعلام کرد

پیش‌بینی تولید 935 هزار تن سیب‌‎زمینی در همدان

مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی استان همدان با بیان اینکه 21.3 درصد از سیب‌زمینی کشور در این استان تولید می‌شود، گفت: استان همدان با تولید 979 هزار تن سیب‌زمینی رتبه نخست تولید کشور و منطقه را به خود اختصاص داده است.

امیر لاهوتیان در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه همدان، با اشاره به اینکه عملکرد استان در تولید سیب‌زمینی و چغندرقند بالاتر از میانگین کشوری بالاتر است، اظهار کرد: در برنامه اقتصاد مقاومتی به دنبال افزایش تولید سیب‌زمینی، چغندرقند، جو، حبوبات و گندم هستیم.

وی با بیان اینکه سطح زیر کشت سیب‌زمینی در استان همدان 23 هزار هکتار است، تصریح کرد: 10 هزار هکتار سیب‌زمینی تابستانه و 13 هزار هکتار سیب‌زمینی پاییزه در استان کشت شده است.

وی با اشاره به اینکه 50 درصد از سیب‌زمینی پاییزه استان کشت شده است، افزود: پیش‌بینی می‌شود 935 هزار تن سیب‌زمینی در استان تولید شود.

برآورد تولید بیش از 31 هزار تن سیر در همدان

لاهوتیان با بیان اینکه استان همدان با تولید 55 هزار تن سیر رتبه نخست تولید این محصول را داراست، تأکید کرد: سطح زیرکشت سیر خشک 2562 هکتار با عملکرد 12.5 تن در هکتار است که برآورد می‌شود 31 هزار و 885 تن سیر خشک تولید شود.

مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی استان همدان با بیان اینکه 246 هکتار سیر تر با عملکرد 25 تن در هکتار در استان کشت شده که پیش‌بینی می‌شود 6225 تن سیر در استان تولید شود، اظهار کرد: سال گذشته 3282 تن سیر به ارزش 4.4 میلیون دلار سیر از استان همدان صادر شده است.

وی با اشاره به کشت 7000 هکتار چغندرقند در استان، بیان کرد: برنامه ابلاغی کشت چغندرقندر سال 96، 6000 هکتار است که پیش بینی می‌شود 7000 هکتار چغندرقند در استان کشت و 370 هزار تن محصول تولید شود.

لاهوتیان با بیان اینکه سال گذشته 350 هزار تن چغندرقند در استان تولید شد، تصریح کرد: کارخانه قند همدان، لرستان، نقش‌جهان اصفهان و بنیاد اصفهان چغندرقند تولیدی استان را خریداری می‌کنند.


انتهای پیام