• دوشنبه ۲۶ فروردین ماه، ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۸
  • دسته بندی : اجتماعی
  • کد خبر : 981-13790-5
  • منبع خبر : گفتگو
  • چاپ

پلمپ 2 نانوایی در همدان

کارشناس ناظر بر بهداشت مراکز تهیه و عرضه موادغذایی و اماکن عمومی از پلمپ 2 نانوایی در روز گذشته خبرداد .

افشین هولکی درگفت و گو با ایسنا، منطقه همدان، با اشاره به تخلف بهداشتی 2 نانوایی و پلمپ آنها در شهر همدان، بیان کرد: مشکلات بهداشتی همواره شامل عدم  استفاده از کارت بهداشت، مشکلات فاضلاب، مواد اولیه، دستگاه و ابزار مورد استفاده  و نظافت محل کار می‌شود.

وی با بیان اینکه حداکثر مدت زمان پلمپ برای مراکز متخلف  1 هفته مشخص شده است، مطرح کرد:  درصورت مشاهده تخلف، مامورین بهداشت اقدام به ارائه اخطار به فرد خاطی می‌کنند و در صورت عدم توجه متخلفین، آنها اقدام به اعلام اخطار و مهلت 48 ساعته برای رفع نواقص و مشکلات بهداشتی محل مذکور می‌کنند؛ پس از بی توجهی افراد خاطی به تمامی تذکرات ارسال شده، مسئولین بهداشت اقدام به پلمپ مرکز می‌کنند.

این کارشناس مرکز بهداشت با اشاره به پلمپ 133 رستوران  در طرح سلامت نوروزی ، گفت: درمدت زمان 20 اسفد تا 20 فروردین ماه با توجه به 19 هزار بازدید صورت گرفته از تمامی مراکز اغذیه فروشی در سطح استان، بیش از 30 تن موادغذایی فاسد ضبط  و بیش از 700 مورد از  اماکن متخلف به دستگاه قضایی معرفی شدند.

کارشناس ناظر بر بهداشت مراکز تهیه و عرضه موادغذایی و اماکن عمومی از سنجش 10 هزار مورد کلر آب مصرفی رستوران ها در ایام نوروز خبرداد و عنوان کرد: در طرح سلامت نوروزی بیش از 8 هزار مورد سنجش از میزان شوری موادغذایی، یخچال‌ها و کیفیت روغن اماکن اغذیه فروشی صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه نظارت مرکز بهداشت بر تمامی اماکن اغذیه فروشی همچنان ادامه دارد، اظهار کرد: باتوجه به نزدیک شدن ماه مبارک رمضان بازرسی ها همانند ایام نوروز با جدیت تمام ادامه دارد.

هولکی با اشاره به ثبت 106 تماس با تلفن گویای 190 در ایام نوروز ، تصریح کرد: همشهریان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی اماکن اغذیه فروشی با تلفن گویای 190 تماس گیرند.


انتهای پیام