• پنجشنبه ۲۵ خرداد ماه، ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۷
  • دسته بندی : شهرستانها
  • کد خبر : 963-11697-5
  • خبرنگار : 8119
  • منبع خبر : گفتگو

١٢ درصد گوشت قرمز استان در ملایر تولید می شود

مدیر جهادکشاورزی شهرستان ملایر گفت: دامداری های این شهرستان، 12 درصد ظرفیت تولید گوشت قرمز استان همدان را به خود اختصاص داده است و سالانه حدود 4 هزار تن گوشت قرمز درسطح این شهرستان تولید می شود.

غلامحسین تقوی در گفت وگو با ایسنا منطقه همدان، افزود: این شهرستان دارای 52 واحد گاو شیری به ظرفیت 9500 رأس و 41 هزار رأس دامداری روستایی و 35 واحد گوساله پرواری صنعتی به ظرفیت 3500 رأس است و علاوه بر این 10 واحد بره پرواری به ظرفیت 3 هزار رأس و حدود 400 هزار رأس دام سبک درسطح ملایر وجود دارد.

وی با بیان اینکه ظرفیت تولید در ملایر بیش از سرانه مصرف شهرستان است، افزود: در این منطقه سرانه مصرف برای هر فرد به طور میانگین 24 کیلوگرم مرغ، 9 کیلوگرم ماهی و 11.5 کیلوگرم گوشت قرمز است.

تقوی با بیان اینکه سالانه حدود 600 تن گوشت ماهی در استخرهای شهرستان تولید می شود، خاطرنشان کرد: میزان سالانه تولید گوشت مرغ درسطح شهرستان ملایر 8 هزار تن است که با این احتساب ما دارای مازاد تولید نسبت به مصرف شهرستان هستیم.

انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: