• پنجشنبه ۵ مهر ماه، ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۶
  • دسته بندی : اقتصادی
  • کد خبر : 977-2591-5
  • خبرنگار : 81115
  • منبع خبر : گفتگو

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان:

واردات شیرخشک به کشور غیرمنطقی است

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با تأکید براینکه واردات شیرخشک به کشور غیر منطقی است، گفت: نیازی به واردات شیر خشک نداریم چرا که وقتی واردات انجام شود قیمت شیرخام کاهش پیدا کرده و دامداران ضرر می‌کنند.

محمد نظرپور در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه همدان، با بیان اینکه به اندازه نیاز در کشور و استان شیرخام وجود دارد، اظهار کرد: شیر خشک با شیر مازاد تولید می‌شود بنابراین اگر شیرخام کم باشد باید واردات صورت بگیرد که هم اکنون نیازی به واردات وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه طی سال گذشته 350 هزار تن شیرخام در استان همدان تولید شده بود، تصریح کرد: امسال تعهد تولید 370 هزار تن شیر خام داریم که در 6 ماهه ابتدای سال در استان همدان 210 هزارتن شیرخام تولید شده است.

نظرپور با بیان اینکه میزان مصرف شیر در استان همدان 200 هزار تن در سال است، یادآور شد: در سال گذشته در استان همدان 154 هزار تن شیر مازاد در استان وجود داشت.

وی با تأکید براینکه در استان همدان یک واحد تولید شیرخشک وجود دارد، گفت: این واحد تولید شیرخشک هنوز موفق به دریافت کد آی،آر نشده و در چرخه تولید قرار ندارد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه در استان همدان 370 هزار رأس دام سنگین، یک میلیون و 400 هزار رأس گوسفند و بز وجود دارد، افزود: در سال گذشته 28 هزارو 600 تن گوشت قرمز در استان تولید شد و امسال نیز تعهد تولید 30 هزار تن گوشت قرمز داریم که تاکنونن 17هزار و 900 تن تولید شده است.

وی میزان مصرف گوشت قرمز در استان را 21هزار تن در سال دانست و اظهارکرد: سال گذشته 7600 تن گوشت قرمز مازاد بر مصرف استان وجود داشت که به صورت دام زنده و کشتار شده به سایر استانها ارسال شد.

نظرپور با اشاره به ممنوعیت صادرات دام زنده، تأکید کرد: صادرات دام به صورت قانونی وجود ندارد اما نمی‌توانیم خروج غیرمجاز دام از استان را منکر شویم.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با بیان اینکه در استان همدان 350 واحد پرورش گاو شیری با ظرفیت 26 هزار رأس دام مولد وجود دارد، خاطرنشان کرد: همچنین در این استان 266 واحد گوساله پرواری با ظرفیت 28 هزار رأس، 46 واحد پرورش گوسفند داشتی صنعتی با ظرفیت 1800 رأس و 92 واحد بره پرواری با ظرفیت 36 هزار رأس وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه پرورش بوقلمون در استان همدان صنعتی درحال توسعه است، ادامه داد: در حال حاضر در استان همدان 11 واحد پروانه دار با ظرفیت 52 هزار قطعه وجود دارد.

نظرپور یادآور شد: در سال گذشته 753 تن گوشت بوقلمون در استان همدان تولید شد و در 6 ماهه امسال 351 تن از این گوشت تولید شده است.

وی با بیان اینکه در کشور 367 واحد پرورش بوقلمون با ظرفیت یک میلیون و 958هزار قطعه  وجود دارد، اظهارکرد: 10 واحد پرورش بوقلمون مادر صنعتی با ظرفیت 48 هزار و 200 قطعه در کشور وجود دارد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با تأکید براینکه پرورش بوقلمون فعالیتی در حال توسعه است، افزود: تلاش می‌کنیم تعداد واحدهای صنعتی را بیشتر کنیم تا صنایع فراوری نیز داشته باشیم.

نظرپور یادآور شد: سرانه مصرف گوشت بوقلمون در کشور واستان همدان 350 گرم است درحالیکه در کشورهای اروپایی و آمریکا سرانه مصرف بوقلمون 4 کیلوگرم است.


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: