/گزارش تصویری/
روش سنتی تهیه کشمش در ملایر
عکس  14:9:15 1397/07/14
977-596-5 كد خبر
شهرستان ملایر با وجود دارا بودن بیش از ده هزار هکتار باغات و تاکستان‌های انگور سهم عمده‌ای را در تولید و صادرات کشمش در استان و حتی کشور برعهده دارد . اما با این وجود هنوز هم کشاورزان این شهرستان از روش سنتی خشک کردن و تیزآب زدن انگور بر روی کاهگل و در فضای باز برای خشک کردن این محصول استفاده می‌کنند

روش ستنی تهیه کشمش ، محصولات را در معرض آلودگی میکروبی بیشتری قرار می‌دهد افت این محصول مهم شهرستان را نیز در پی دارد، همچنین خطر باران‌زدگی را نیز افزایش می‌دهد و به گفته کارشناسان بسیار بهتر است که این محصول به صورت آویزان و عمودی خشک شود

خبرگزاری ایسنا
انتهاي پیام
ارسال خبر به دوستان
* گیرنده(ها):
آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:
ارسال نظر
نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: